Nederland is verplicht groepering SRT te verbieden

Nederland is verplicht pedofielenvereniging Martijn te verbieden, omdat deze club een verzamelplek biedt aan onder anderen daders van zedenmisdrijven.

Het zogenaamde vertalen van de groepering Simply Releases Toppers ( SRT ) is slechts een dekmantel voor deze groepering. De verzamelplekken van deze groepering zijn Simply Releases Forum en Extreme Torrents.
Simply Releases Forum is een site waar deze groepering voor geselecteerde gebruikers vertalingen c.q. ondertitelingen aanbiedt. Tevens heeft deze site een geheel afgeschermd gedeelte uitsluitend voor de leden van deze groepering.
Extreme Torrents is een illegale torrent-site. Op deze site wordt copyright protected content aangeboden waaronder verstaan moet worden apps, muziek, films. Het aanbieden hiervan is bij de wet verboden.

Simply Releases Toppers en Extreme Torrents zijn als groepering beiden schuldig aan zedenmisdrijven, sexuele intimidatie, aanzetten tot zedenmisdrijven e.a. die bewezen zijn en hier allen toegelicht worden.

Aldus kan men concluderen:
Nederland is verplicht groepering SRT te verbieden, omdat deze club een verzamelplek biedt aan onder anderen daders van zedenmisdrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten