Stille Getuigen

Deze beschuldigingen zijn geen loze beweringen maar vaststaande feiten.
De groepering SRT bedreigt en intimideert en deze kinderen zijn de stille getuigen daarvan.





















Deze foto is geplaatst door Michael Wassink alias Extreme. Extreme is eigenaar en systeembeheerder van de torrent-site Extreme Torrents en aanvoerder van Simply Releases Toppers in die groepering Jack The Ripper genaamd.

Schrikt u niet van de tekst die deze groepering bij de foto van deze kinderen geplaatst heeft.


zondag 25 maart 2012


kinder misbruikster onthult

Kimmi actief op verschillende blogs die te maken hebben met smaad en laster verwaarloosd haar eigen 3 kinderen. Daarnaast vind deze vrouw het leuk om andere kinderen lastig te vallen en geestelijk te mishandelen. Dan is het ergste ook nog eens dat ze een zogenaamde stiefvader de schuld geeft. Nu is het leukste dat deze persoon niet bestaat.
Deze kinderen smeken om liefde en aandacht maar moeder lief valt liever andere kinderen lastig.
Kent u de moeder van deze kinderen meld dit dan bij de kinderbescherming.
Geplaatst door annoniem op 0 reacties 


donderdag 22 maart 2012


Boodschap

Afgelopen week werden wij benaderd door iemand die uit de community hotsspots is gestapt omdat het niet door de beugel kon wat hun doen.
Er worden luk raak mensen op het internet lastig gevallen omdat hun thuis geen leven hebben. Kim een moeder van drie kinderen verwaarloosd haar kinderen. Haar kinderen komen te laat op school omdat mama lief tot midden nacht namen zit te googelen.
Nu noemen wij Kim nog niet bij de achter naam maar wij zeggen als het zo door gaat dat dit wel gaat gebeuren. Het is namelijk zo met alles waar ze ander van beschuldigen dat ze daar zelf mee bezig zijn.
Binnenkort plaatsen wij hier nog meer gegevens van personen die betrokken zijn bij internet oplichting, illegale torrent sites en nog meer dingen.
0 reacties

Geen opmerkingen:

Een reactie posten