Foto's

Scheveningen. Half juli. Een gezin met twee spelende kinderen hebben in de zon de tijd van hun leven. Zwemmen, zandkastelen bouwen, ballen overgooien, de hele bende. Wat niemand ziet is er dat er dertig meter verderop een of andere louche man met een veel te goede camera stiekem foto’s maakt van het gezin. Nou ja, van de zevenjarige zoon van dit gezin.
Twee maanden later siert de foto van de jongen tijdschrift OK, het periodieke blaadje van pedofielenclub Martijn, gister door de rechter niet verboden.
Naar aanleiding van dit bericht besloten we eens te gaan kijken op de site van Stichting Martijn. Gat-ver-dam-me, lieve mensen, gatverfokkingdamme. Meest ranzige beerput ooit.
Neem het OK-tijdschrift. Bij elke uitgave staat er op de cover een foto van een halfnaakt joch (non-visueel overzicht op martijn.org: klik). Volstrekt onschuldig, want gewoon hangend aan een klimrek of bij een zwembad. In een krant of nieuwsbericht is dit niks om je druk om te maken. Maar juist de context van deze foto maakt me aan het kotsen. Een stel pedofielen wat foto’s van erg jonge jongens op hun clubblaadje zet. Foto’s die waarschijnlijk zonder medeweten van de afgebeelden zijn gemaakt. Gejat uit vakantiefolders, schoolkranten en kledinggidsen.
Maar dezelfde foto’s, afgebeeld op het blaadje van een club voor mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot deze kinderen, is een heel ander verhaal. De foto wordt van onschuldig gemaakt tot iets heel erg smerigs. Mag u bedenken wat er met die afbeeldingen gebeurd in de ranzige rukbunkers van vieze oude tandeloze teringlijers. Of nee, doe dat uzelf niet aan.
Qua content is het verder niet heel boeiend, dat OK. Op de site staan alleen de koppen van de artikelen, maar dat lijkt zich te beperken tot interviews met niet ter zake doende mensen, referenties naar zeikerige wij-zijn-zielig-onderzoekjes en verhalen over pedofieelen die uit de kast komen.
Het lijkt me echter volstrekt duidelijk dat enkel de coverfoto’s al een reden zijn om deze viessmerige club vandaag nog te verbieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten